1. Inici
  2. Festivals
  3. Festival de Música
  4. Leyendas Del Rock
Leyendas Del Rock

Festival de Música

Entrades per a Leyendas Del Rock

Espanya

1 Esdeveniments

Més informació deLeyendas Del Rock

¡Entrades per Leyendas del Rock 2018!

Leyendas del Rock és un dels festivals de "heavy-metal" més importants de la Comunitat Valenciana i una referència pels afeccionats de tot Espanya. Curiosament, és també un dels pocs esdeveniments d'aquestes proporcions amb caràcter itinerant, ja que entre 2006 i 2012 es va celebrar a diferents ciutats murcianes i des de 2013 ha tingut com a escenari l'alacantina Villena. L'entrega tant dels artistes com dels assistents és absoluta, cosa que explica per què la duració del festival és cada cop més gran.

La idea d'organitzar un esdeveniment que servís per atraure el millor del rock dur nacional es remunta a 2006, quan es va plantejar la possibilitat de recuperar el festival dels vuitanta Mazarock. Aquesta va ser la raó per la qual Mazarrón seria la primera seu d'un esdeveniment que no trigaria en obrir-se a grups i artistes internacionals. Després del seu pas per San Javier i Beniel (Múrcia) Leyendas del Rock ha arrelat a Villena sota la gestió de Sufriendo&Gozando; (firma que també organitza el Rivas Rock entre altres esdeveniments).

El 2018 artistes com Warlock, Sonata Arctica, Sepultura o Nightwish, formaran cartell per la propera edició que se celebrarà a mitjan agost.

Compra abonaments per Leyendas del Rock 2018.

Anunci