Sobre Nosaltres

Ticketmaster és una empresa de Live Nation Entertainment, Inc company

Ticketmaster.es

A finals de 2006 Ticketmaster va adquirir Tick Tack Ticket, companyia constituïda a Barcelona el 1995 i líder en la gestió informatitzada de taquilla i venda anticipada d'entrades.
Des de 2006 l'empresa ha gestionat la venda i distribució d'entrades per als concerts i festivals més destacables a nivell nacional i internacional: Bruce Springsteen, Madonna, U2, Rolling Stones, Bon Jovi, Metallica, The Police, Festival Sónar o Festival Internacional de Benicàssim, entre molts altres.
El 2012 Ticketmaster i Servicaixa, les dues companyies líders en venda d'entrades a nivell nacional, es van unir per oferir la millor i més completa oferta d'oci del sector.

• Live Nation Entertainment és la companyia líder en el món dels espectacles en directe i el comerç electrònic. Està compresa per quatre líders de mercat: Ticketmaster, Live Nation Concerts, Artist Nation i Live Nation Network.
• Ticketmaster és l'empresa líder global en la venda d'entrades per a espectacles i una de les cinc primeres webs de comerç electrònic del món, amb més de 119 milions de fans que visiten les nostres pàgines.
• Live Nation Concerts produeix més de 22.000 shows anuals per a més de 2.300 artistes a tot el món.
• Artist Nation és la companyia top de management d'artistes, representant a més de 200 artistes.
• Live Nation Network és el proveïdor líder de solucions de màrqueting d'entreteniment aconseguint que més de 800 anunciants arribin a 250 milions de consumidors a través d'esdeveniments en viu i de plataformes digitals.

Per a més informació, www.livenation.com/investors.