Platinum

Gig

Les entrades més sol·licitades

Ticketmaster Platinum ofereix als fans les entrades més sol·licitades per a un esdeveniment directament des de l’artista. Els preus es fixen segons el mercat (en funció de l’oferta i la demanda)

PREGUNTES FREQÜENTS

Què són?

Són les entrades més sol·licitades d'un esdeveniment i es posen a la venda en modalitat preu dinàmic, ajustat en funció de l'oferta i la demanda de l'esdeveniment, tal com fan companyies aèries i el sector hoteler. L'objectiu és oferir als fans un accés just i segur a les localitats mes demandades que a més són les més proclius a oferir-se al mercat secundari. Aquestes entrades no inclouen cap servei o producte addicional com sí ho fan les entrades tipus paquet VIP.

Tots els espectacles ofereixen aquest tipus d'entrades?

A dia d'avui les Entrades Platinum no estan disponibles en tots els espectacles. Si estàs interessat en algun t'aconsellem que vagis consultant la nostra web ja que contínuament es van afegint nous espectacles.

Com retiro les entrades?

En funció de l'espectacle podràs imprimir-les a casa o a la nostra xarxa d'establiments autoritzats. Et mostrarem les opcions disponibles durant el procés de venda. Consulta el teu establiment autoritzat més proper aquí.

Hi ha serveis o productes addicionals inclosos en l'entrada?

Les entrades Platinum no inclouen cap servei o producte addicional, com sí ho solen fer entrades del tipus paquet VIP o premium. Si necessites aclarir algun punt posa't en contacte amb nosaltres abans de realitzar la compra ja que, igual que amb la resta de les compres, en Ticketmaster no podem retornar els diners ni canviar les entrades una vegada realitzada la compra.

Segueixes necessitant parlar amb nosaltres? Contacte