Saltar al contingut principal
White Summer Costa Brava

Festival de Música

Entrades per a White Summer Costa Brava

29 Propers esdeveniments

Seleccionar Data

Espanya

29 Esdeveniments
Carregant 20 de 29 esdeveniments

Més informació de White Summer Costa Brava

Aquest 2020, White Summer torna a la Costa Brava amb la seva edició Safe & Sounds per a tornar a celebrar juntament amb vosaltres l’art de viure. Hem creat una experiència única perquè tots nosaltres tinguem l’oportunitat de tornar a sentir l’emoció de la vida. Amb sessions diàries de l'1 al 23 d'agost a l'idíl·lic i emblemàtic lloc de sempre: a Mas Gelabert de Pals (Girona).

White Summer es posiciona com la celebració del Mediterrani. A White Summer 2020 trobaràs tot allò que ens fa únics: la creativitat local dels nostres design partners, una increïble selecció gastronòmica km0 per a tots els gustos i la millor música local i emergent en format de concerts acústics.

A White Summer 2020 descobrireu la millor versió del disseny, la gastronomia i la música mediterrània per a compartir inoblidables moments amb la família i els amics.

Hem dissenyat el recinte per a complir amb totes les mesures de seguretat recomanades per les Autoritats Sanitàries i, al mateix temps, celebrar l’estiu i tornar a gaudir del contacte amb la natura més mediterrània.

Alhora, aquest any White Summer posarà a la venda entrades limitades, per a garantir les distàncies de seguretat recomanades i així evitar el risc de contagi entre tots els visitants de White Summer.

Compra la teva entrada abans que s’acabin i celebra amb nosaltres l’art de viure!