Saltar al contingut principal
The Darkness

Hard Rock/Metal

Entrades per a The Darkness

3 Propers esdeveniments

Seleccionar Data

Espanya

No hi ha propers esdeveniments en Espanya

No et preocupis, hi ha altres esdeveniments disponibles a continuació

Esdeveniments interncionals

3 Esdeveniments

Més informació de The Darkness

Concerts The Darkness

No et perdis els concerts de The Darkness! La banda torna amb més energia que mai.

Si es parla de glam rock un pensa ràpidament en la dècada dels 70’s. Però uns quants anys més tard (2000) apareix The Darkness, una banda britànica que sap cuinar cançons utilitzant molts ingredients d'aquest rebost estilístic, i que tantes persones ha captivat al llarg del temps gràcies a la seva excentricitat, morbositat, cruesa o sensualitat en la seva posada en escena.

Els germans Justin Hawkins i Dan Hawkins prenen les regnes d'aquesta banda que amb el seu primer treball ‘Permission to Land’ van aconseguir posicionar-se al primer lloc de les llistes d'èxits al Regne Unit, gràcies principalment a les cançons ‘I Believe in A Thing Called Love’ i ’Christmas Time (Don’t Let the Balls End)’, amb les que van vendre fins a 200.000 i 400.000 còpies de tots dos singles respectivament.

Després d'una llarga aturada iniciada el 2006 degut a problemes de salut de Justin Hawkins, el 2011 la banda es va reunir per oferir nous concerts i l'èxit va ser tan gran que van aconseguir vendre totes les entrades en les primeres dates, demostrant tenir una massa de fans incondicionals.

Després de girar sense parar el 2016, Justin i Dan Hawkins, Rufus 'Tiger' Taylor (fill del bateria de QUEEN Roger Taylor) i Frankie Poullain tornen a l'estudi per treballar en el seu cinquè disc, encara sense títol, i que veurà la llum el proper Setembre 2017, acompanyant la presentació del mateix per una gira europea que inclourà tres dates a Espanya, a Barcelona, Madrid i Bilbao. Posteriorment acompanyaran a la gira europea de Mastodon, deixant clar que The Darkness és una banda feta pels escenaris.

Aconsegueix ja la teva entrada pels concerts de The Darkness i gaudeix d'un directe inoblidable!