1. Inici
  2. Música
  3. World
  4. Pablo Alborán
Pablo Alborán

World

Entrades per a Pablo Alborán

0 Propers esdeveniments

Ho sentim, no hem trobat cap esdeveniment.

Més informació de Pablo Alborán

Entrades per al concert de Pablo Alborán

Pablo Alborán ha publicat nou disc, el quart de la seva carrera iniciada en 2011, titulat ’Prometo’. Un disc que tal com resa el seu títol, promet ser un autèntic èxit de masses tal com van ser els teus antecessors ’Terral’ (2014), ‘Tanto’ (2012) i ‘Pablo Alborán’ (2011).

El cantautor i pianista malagueny, torna als escenaris per presentar el seu nou treball en la gira ’Prometo Tour 2018’, en la qual es donarà cita amb 18 ciutats, on no faltaran cap dels seus temes més famosos com ’Te he echado de menos’, ‘Donde está el amor’, ‘Pasos de cero’, ‘Recuérdame’, ‘Volvería’, ‘Quién’ o ‘No vaya a ser’.

Pablo Alborán porta una trajectòria de grans èxits en els quals ha aconseguit reconeixements importants com a ‘Mejor canción’ o ‘Mejor Álbum’ als Premios 40 principales, diverses nominacions als Grammy Latinos, o encapçalar les llistes d'èxits a Espanya amb diverses de les seves cançons.

Ha arribat el moment que estaves esperant. Fes un cop d'ull a les dates del Prometo Tour 2018 i aconsegueix les teves entrades per als concerts de Pablo Alborán a la teva ciutat.

No esperis a que sigui massa tard.