Saltar al contingut principal
OQUES GRASSES

Pop/Rock

Entrades per a OQUES GRASSES

3 Propers esdeveniments

Espanya

3 Esdeveniments

Més informació de OQUES GRASSES

Després de la gira 'Digue-n'hi com vulguis', amb més de 90 concerts, i la gira 'Living in de Hol·les', amb més de 70 concerts, Oques Grasses es va acomiadar de nosaltres amb un concert Espectacular a la Sala La Mirona de Girona plena a vessar.

Els d'Osona estan preparant noves cançons pel que serà el seu tercer disc. Ens han preparat un avançament d'aquest nou treball amb les cançons Amiga de ningú, Plora i Riu, Fullar Sempre, Fer-te feliç i Si un dia no hi som.

Oques Grasses publiquen el seu nou disc, YOU PONI, el 22 d'abril en format digital i el 29 d'abril en format físic i descàrrega gratuïta.

El pròxim 22 d'abril, en format digital i el 29 d'abril en format físic. Beverly Hills Records i Satélite K publicaran el nou disc dels Oques Grasses. El treball, que és la seva tercera entrega, es titula YOU PONI. Preguntats sobre l'origen del títol, Oques Grasses han declarat que aquest no té cap relació ni amb els ponis, cavalls petits, ni amb cap portal d'internet amb contingut per adults. El títol és un homenatge a la companyia de ball "You Poni" que acompanyen als videos d'aquest àlbum, i alguns directes, amb ballarins de la companyia com Ibra Ceesay, Laura Marsal, Ivan "il Pensatore", Fatu Ceesay, Toni López... La gira comença aquest 30 d'abril a la sala Salamandra d'Hospitalet de Llobregat després dels concerts a Amsterdam (NL) i Austin (USA).

Als crèdits del disc hi destaca la col.laboració de Joan Garriga de la Troba Kung-Fú a la cançó Fer-te feliç.

El disc s'ha gravat als Beverly Hill Studios (Muntanyola), mesclat a Grabaciones Silvestres per Marc Parrot i Joel Condal i masteritzat a Peerless Mastering (Boston, MA -USA) per Jeff Lipton.

Aquest tercer disc d'Oques Grasses arriba dos anys després de Digue-n'hi com vulguis (2014) i quatre des del primer disc Un dia no sé com (2012). Durant aquests anys han tocat als millors festivals i festes majors del país i, també, s'han anat obrint camí cap al País Valencià i Mallorca entre d'altres destinacions de la península.

Els viatges cap a Europa i Amèrica són cada vegada més freqüents i han tocat a països com França, Itàlia, Anglaterra, Gal.les, Estats Units, etc. YOU PONI serà presentat en directe el proper 30 d'abril a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat. Durant l'estiu, tardor i hivern d'aquest 2016, Oques Grasses tenen previst fer tot un seguit de concerts nacionals i internacionals.