Saltar al contingut principal
Jocs Mediterranis - Bàsquet 3x3

Altres - Esports

Entrades per a Jocs Mediterranis - Bàsquet 3x3

0 Propers esdeveniments

Ho sentim, no hem trobat cap esdeveniment.

Més informació de Jocs Mediterranis - Bàsquet 3x3

Consulta aquí els horaris de cada competició esportiva i el calendari confirmat per als Jocs Mediterranis.

El bàsquet 3×3 és una adaptació del basquetbol. El joc ja existia amb anterioritat, però la FIBA l’ha impulsat creant una reglamentació i organitzant campionats internacionals. L’esport es practica en una pista de 15 metres d’amplària i 11 metres de llargària, el que és equivalent a dividir la pista de basquetbol normal en dues meitats. Cada pista té un arc i tots dos equips roten entre atac i defensa. Cada equip està format per 3 jugadors i poden realitzar un canvi.

Tot just a l’inici del partit es fa un sorteig per determinar quin equip fa d’atacant i quin de defensor. Quan l’equip defensor recupera la pilota, canvia a atacar vers l’arc que defensava. Els partits duren 10 minuts i el rellotge s’atura cada vegada que la pilota “és morta” o quan es produeix una falta. El primer equip que anota 21 punts o més guanya el partit si això succeeix abans dels 10 minuts. Si, al contrari, a la fi dels 10 minuts cap equip arriba a aquesta marca, guanya el que tingui major puntuació. En cas d’existir empat una vegada completats els 10 minuts, es donarà un minut de descans i després es jugarà un temps addicional, fins que qualsevol dels 2 equips faci 2 punts.

Aquesta disciplina esportiva serà la primera vegada que es disputi en uns Jocs Mediterranis, ho farà a Tarragona l’any 2018.

PROGRAMA ESPORTIU A TARRAGONA 2018:
Homes: Torneig per equips
Dones: Torneig per equips

Consulta aquí totes les disciplines i les entrades a la venda dels XVIII Jocs Mediterranis.

ESDEVENIMENTS:
Inauguració
Atletisme
Bàdminton
Handbol
Boxa
Esports de boles
Esgrima
Futbol
Gimnàstica artística
Gimnàstica rítmica
Halterofília
Hípica
Judo
Karate
Lluita
Natació
Piragüisme
Rem
Taekwondo
Tennis
Tennis taula
Tir amb arc
Voleibol
Volei platja
Waterpolo
Comiat