Entrades Fito y Fitipaldis

Fito & Fitipaldis

Fito & Fitipaldis és un grup de rock espanyol fundat el 1998 per Fito Cabrales. El vocalista de Bilbao, que va triomfar durant 12 anys amb la seva banda Platero y Tú, deixa enrere el seu anterior grup per anar a regna solta amb noves lletres i sons més intimistes i acústics.

Fito y Fitipaldis ha publicat 6 discos d'estudi: ‘A puerta cerrada’ (1998), ‘Los Sueños Locos’ (2001), ‘Lo más lejos a tu lado’ (2003), ‘Por la boca vive el pez’ (2006), ‘Antes de que cuente diez’ (2009) i ‘Huyendo conmigo de mí’ (2014).

La banda de Fito Cabrales ha guanyat una multitud de premis i reconeixements, com el Premi Ondas al Millor Artista Nacional o el de Millor Artista Solista als Premis 40 Principales el 2009. El 2015, Fito & Fitipaldis també van ser nominats als Grammy Llatins a la categoria de Millor Cançó de Rock.

Fito ha arribat sobtadament al capdamunt de les llistes d'èxits a Espanya amb moltes de les seves cançons. Temes com ‘Soldadito Marinero’, ‘Por la boca Vive el Pez’, o ‘La Casa por el Tejado’ són ja clàssics del pop-rock espanyol i totes elles sonen encara a dia d'avui en les principals emissores de ràdio estatals.

El 2018 Fito & Fitipaldis celebraran la seva gira de 20 aniversari amb la qual recorreran gran part del territori espanyol juntament a un altre gran artista como es Muchachito.

Aconsegueix ara a Ticketmaster la teva entrada per als concerts de Fito & Fitipaldis i celebra amb ells 20 anys de carrera musical.

12 esdeveniments per a Fito y Fitipaldis 12 Esdeveniments

Esdeveniments a Espanya (12)