Saltar al contingut principal
Bunbury

World

Entrades per a Bunbury

6 Propers esdeveniments

Seleccionar Data

Espanya

5 Esdeveniments

Esdeveniments interncionals

1 Esdeveniments
Carregant 6 de 6 esdeveniments

Més informació de Bunbury

Enrique Bunbury és un dels pocs artistes que poden presumir d'haver sobreviscut amb gran èxit a la ruptura d'un grup especialment conegut. No en va, pocs s'imaginaven que el vocalista d'Héroes del Silencio aconseguiria formar-se una notable carrera com a cantant en solitari.

La seva profunda veu de baríton, la seva forma d'articular les paraules i la seva facilitat per adaptar-se a gèneres musicals diversos el converteixen en un clar exemple d'artista intergeneracional. Nascut a Saragossa el 1967, el cantant passaria per fins a quatre bandes diferents en un lapse de temps veritablement breu abans de convertir-se en la veu d'Héroes del Silenci amb amb prou feines 17 anys. Quan el grup va desaparèixer el 1996, el seu vocalista era tota una institució i va demostrar la seva capacitat per reinventar-se.

Els seus primers treballs en solitari, Radical Sonora (1997) i Pequeño (1999) van consolidar la seva legió de seguidors però seria Flamingos (2002) el disc que el consagraria com a artista en solitari. La revista Rolling Stone va incloure aquest àlbum entre els deu més influents de la història de la música espanyola, així com el disc Senderos de Traición gravat amb Héroes del Silencio. Un altre reconeixement important és l'MTV Award al Millor Artista Espanyol.

Recentment, Enrique Bunbury presenta el seu nou disc titulat ‘Expectativas’, amb el qual tornarà a girar per les principals sales del país.

Aconsegueix ja les teves entrades per als concerts d'Enrique Bunbury i torna a gaudir del seu directe!