Entrades per a La Alhambra de Granada

icon_info_bigImportant

El dissabte 4 d'abril de 2015, a partir de les 15:00 hores i fins a la finalització de la visita diurna d'aquest dia, per motius d'organització i seguretat:
1) Es tancarà l'Alcazaba, el Bany de la Mesquita, la Porta de la Justícia així com la porta del Secano i l'itinerari que el transcorre fins el pont del Generalife.
2) L'accés i sortida del Monument per als visitants es realitzarà pel Pavelló d'Accés situat al costat de la Plaza de la Alhambra i per la Cancela Romántica.
Disculpeu les molèsties.

icon_info_bigJa pots descarregar-te l'aplicació oficial de l'Alhambra per a iPhone/iPad o dispositiu Android.

image

Alhambra General

Accés a tots els espais visitables del Monumento: Alcassaba, Palaus Nassarites, Palau del Generalife i Jardins, Palau de Carles V i el Bany de la Mezquita.

Comprar entrades
image

Alhambra i Fundación Rodríguez-Acosta

Visites combinades a l'Alhambra i al sorprenent edifici (carmen) de la Fundación Rodríguez-Acosta, declarat Monument Nacional per la seva extraordinària arquitectura, jardins i col·leccions d'obres d'art. Veure situació.

Comprar entrades
image

Alhambra Jardins, Generalife i l'Alcazaba

La visita Generalife i Alcazaba permet l’accés a tots els espais que es poden visitar del Monument, tret dels palaus nassarites. Inlcou visita al Paseo de los Cipreses, Secano, Jardines de San Francisco, ...

 

Comprar entrades
image

Alhambra Nocturna Palaus

Aquesta modalitat de visita nocturna permet conèixer els palaus nassarites amb unes condicions d’il·luminació especials.

Comprar entrades
image

Alhambra Nocturna Generalife

La visita nocturna Generalife de l'Alhambra permet conèixer les quatre zones en què es divideix un dels llocs més bells del món...

Comprar entrades
image

Alhambra Especialistes

Visites guiades per especialistes en diferents matèries i grans coneixedors del monument, cosa que permet una aproximació especialitzada a l'Alhambra des de diferents perspectives.

Comprar entrades
image

Alhambra Experiències

Aquesta modalitat de visita ofereix la possibilitat de combinar la visita nocturna als Palacios Nazaríes il·luminats i la visita diürna a l'Alcazaba, Jardines i Palacio del Generalife en dos dies consecutius.

Comprar entrades
image

Alhambra Una Altra Mirada

Visita especial i temàtica a l'Alhambra on descobrir espais habitualment tancats al públic, ademés d'altres monuments de Granada que s'obren especialment per a aquests recorreguts.

Comprar entrades

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2012 Ticketmaster. Tots els drets reservats.