Entrades per al València Club de Futbol, partits de Lliga a Mestalla

EL CLUB DE LA COMUNITAT VALENCIANA

El València Club de Futbol es va fundar el 18 de març de 1919 amb el nom de Valencia Football Club i, malgrat que ja hi havia alguns equips a la ciutat, no va trigar a convertir-se en el club per antonomàsia de la capital de la Comunitat Valenciana i de la resta del territori.

El desaparegut camp d’Algirós, inaugurat el 7 de desembre de 1919, va ser l’escenari dels primers partits de l’esquadra blanca i negra fins al 20 de maig de 1923, data en què el Camp de Mestalla va prendre el relleu per acollir-hi les trobades del València CF fins a l’actualitat.

UNA TRAJECTÒRIA D'ÈXITS

Al llarg de tota la seva història, el València CF ha sumat 6 Lligues, 7 Copes del Rei, 3 Copes UEFA, 1 Recopa d’Europa i 2 Supercopes d’Europa. El 2004 va ser elegit com el millor equip del món i es va consagrar, en definitiva, com un dels grans equips de Primera Divisió i de la resta del continent. Per aquest club han passat figures com Mundo, Cubells, Di Stéfano, Puchades, Jacinto Quincoces, Faas Wilkes, Claramunt, Waldo, Alberto Kempes, Piojo López o Santiago Cañizares.

image

Partits de lliga

Gaudeix de la qualitat i el bon joc del València CF en tots els seus partits.

Comprar entrades
image

Partits de la UEFA Europa League

Viu l'emoció de la UEFA Europa League en directe! L'espectacle està garantit. Te'l perdràs?

image

Asiento Libre

Beneficia't de la cessió d'abonament si no pots assistir a algun partit, permetent que altres socis puguin ocupar el teu lloc, ja sigui a través de la web o de la nostra app per iPhone.

Cedir abonament per web

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.