Entrades per als partits del RCD Espanyol

Breu història

El Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona és un dels clubs de futbol més antics de la Lliga Espanyola. El 28 d’octubre de 1900, a les aules de la Universitat de Barcelona, Angel Rodríguez, que va ser el primer  president, i un grup d’estudiants van fundar el club.

L’Espanyol ha guanyat quatre vegades la Copa SM el Rey: 1929, 1940, 2000 i 2006, i ha estat finalista dues vegades de la Copa de la UEFA: 1988 i 2007.

El nou Estadi Power8 Stadium va ser inaugurat el 2009 . Té capacitat per a 40.000 espectadors i va ser considerat el 2010, pels premis Stadium Business Awards, com el millor recinte esportiu de l’any al món.

Minut 21

En tots el partits que el RCD Espanyol juga en el seu Estadi, els aficionats aplaudeixen al minut 21 en memòria del nostre capità Dani Jarque, que va morir el 8 d’agost de 2009 a Itàlia a l’edat de 26 anys durant l’estada que l’equip realitzava a Coverciano.

Jarque va ser el capità de l’Espanyol sis dies abans de la seva mort en el partit d’inauguració de l’Estadi RCDE disputat davant el Liverpool FC. El número 21 era el dorsal que el nostre capità portava a la samarreta i avui és el símbol del record a una llegenda.

El Power8 Stadium és un estadi 4 estrelles dissenyat amb un harmoniós equilibri entre funcionalitat, economia i estètica, que des de 2009 ja és una realitat i es converteix en la nova llar dels aficionats pericos.
image

Partits de lliga

No perdis l'oportunitat de venir a l'Estadi RCDE i veure un partit del RCD Espanyol en el seu nou camp. L'Estadi RCDE és un dels més bonics...

Comprar entrades
image

Tour RCDE

El Tour RCDE no és una simple visita a un estadi de futbol, és entrar en la història....

image

Seient Obert

Beneficia't de la cessió d'abonament si no pots assistir a algun partit, ja sigui a través de la web o de la nostra app per iPhone.

Cedir abonament per web

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.