Teatre a Murcia

Entrades per Mayumana - Racconto a Teatro ROMEA

Multidisciplinar

Sinopsi:

Ja estan a la venda entrades per a Mayumana .

Mayumana presenta Racconto, un espectacle únic i excepcional que commemora els 15 anys de creació i d'èxits a escala internacional. ? Un xou que reuneix el millor de Mayumana i que compta amb la col.laboració d'Andreu Buenafuente. Després de 15 anys d'història, la posada en marxa de cinc grans produccions, més de 7 milions d'espectadors i l'èxit assolit a ciutats com Nova York, Madrid, Paris, Buenos Aires, Milà o Berlín, Mayumana presenta ara un xou ben especial per al que la companyia ha reunit artistes d'arreu del món per a repassar els millors moments d'una trajectòria plena d'èxits.

''Racconto' és un espectacle irrepetible, una narració plena de ritme, moviment, poesia, tecnologia i humor que combina el millor que el grup ha creat durant els anys, amb ingredients de xous com "Mayumana", "Bejuntos", "Momentum". i una pila d'increïbles sorpreses més, entre les que trobem la col.laboració de convidats molt especials com Andreu Buenafuente com a 'La Voz en Off'. I és que a 'Racconto', el fil conductor del xou és una veu en off que, en to d'humor, anirà enllaçant imatges en vídeo amb els diferents números que composen l'espectacle.

A més, el xou inclourà diferents referències a l'especial relació que Mayumana manté amb el nostre país des que va estrenar el seu primer xou a Espanya ara fa més d'11 anys. Sens dubte, una oportunitat irrepetible per a tornar a gaudir amb l'originalitat, la frescor i l'energia de tots aquells números que han fet de Mayumana un referent escènic de primer ordre mundial.

No te la perdis i aconsegueix les teves entrades per a Mayumana amb antelació.

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Diumenge 23 de novembre 2014 Mayumana - Racconto
20:30 Començar la compra

Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.