Teatre a Madrid

Entrades per Otelo a Teatro Bellas Artes

Otelo

Director: Eduardo Vasco

Intèrprets: Daniel Albaladejo, Arturo Querejeta, Fernando Sendino, Héctor Carballo, Cristina Adua, Isabel Rodes, Francisco Rojas, José Ramón Iglesias, Ángel Galán

Sinopsi:

Ja pots adquirir entrades per a la l'obra de teatre Otelo .

Otel.lo, general moro al servei de Venècia, aconsegueix l'amor i la mà de Desdèmona, una noble veneciana; però Iago, despitós perquè Otel3lo ja nomenat Càssio com al seu lloctinent en comptes d'ell, trama la seva venjança. Davant d'un atac dels turc, Otel3lo és enviat a Xipre i viatja amb la seva dona, amb Iago, Càssio, Roderigo, pretenent enamorat de Desdèmona, i Emília, esposa de Iago. A Xipre, Iago aconsegueix que Càssio s'emborratxi i perdi la confiança d'Otel.lo. D'aquesta manera es converteix en l'oficial de confiança d'Otel.lo i comença a insinuar que Desdèmona li és infidel amb Càssio. Emília (dona de Iago i dama de companyia de Desdèmona) pren un mocador d'aquesta i se'l entrega a Iago que el deixa a l'habitació de Càssio i l'usa com a pretext per a fer evident la infidelitat de Desdèmona davant dels ulls d'Otel.lo. Càssio demana a Desdèmona que intercedeixi davant dels seu espòs per tal que li torni el grau de tinent. Otel.lo sorprèn una conversa entre Iago i Càssio parlant de Blanca, amant de Càssio i que creu que es parla de Desdèmona.

Convençut que la seva esposa li és infidel, Otel.lo mata Desdèmona estrangulant-la, Roderigo s'enfronta a Càssio i mor, Emília desemmascara el seu espòs, qui l'assassina. Otel.lo s'adona de l'error que ha comés i es suïcida, el seu cos al costat del de la seva dona. Iago és posat en mans de la justícia i Càssio substitueix Otel.lo i pren el poder militar de Xipre.

No et quedis sense entrades per a l'obra de teatre Otelo .

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Diumenge 31 de agost 2014 Otelo
19:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.