Teatre a Barcelona

Entrades per Campanades de Boda - La Cubana a Teatre Tívoli

Comèdia

Director: Jordi Milán

Intèrprets: Xavi Tena, Toni Torres, Maria Garrido, Meritxell Duró, Annabel Totusaus, Alexandra Gonzàlez, Babeth Ripoll, Bernat Cot, Montse Amat, Oriol Burés i Alex Esteve

Sinopsi:

Aconsegeuix les entrades per a l'espectacle de teatre de La Cubana: Campanades de Boda.

La Família Rius és una família que viu i treballa a Barcelona. Regenta una de les floristeries més conegudes de la ciutat des de fa tres generacions: Flors Rius. En els últims anys, gràcies a la popularitat de tenir les portes obertes 24 hores al dia, ha incrementat el volum de vendes considerablement i compten amb una plantilla de més de 150 treballadors.

El negoci el van començar els avis: la Florència Capdet i en Francisco Rius, pagesos de Sant Vicens dels Horts, que es van traslladar a Barcelona per regentar un "lloc de flors" a la Rambla. Van tenir dues filles, la Margarita i l'Hortensia. Com els Rius no tenien hereu, les dues filles es van encarregar de treure el negoci endavant i es van convertir en dues dones d'empenta que van transformar el petit negoci de la Rambla en una gran empresa dedicada a la flor. La Margarita és soltera. L'Hortensia es va casar amb Paco Zamora, un policia nacional destinat a Barcelona i natural de Valladolid. Van tenir tres fills, en Narcís, la Violeta i en Jacint.

Tot i que els tres fills han estudiat i tenen carreres universitàries, tots han acabat treballant en negoci familiar. En Narcís, però, és el que actualment porta la veu cantant. La Violeta s'ocupa de la part administrativa i en Jacint la part artística.

Ara, la Violeta es casa. Ho fa amb Vickram Sodhi, un actor Indi que va conèixer a Barcelona.

No t'ho perdis i aconsegeuix les entrades per a l'espectacle Campanades de boda de La Cubana amb antelació.

 

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Promocions i Ofertes

  • Promoció ¡Cada dimarts per només 23€!
    • Preu especial de 23€ més despeses de gestió per a les funcions dels dimarts.

Data Sessions
Diumenge 29 de juny 2014 La Cubana
18:30 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.