Teatre a Barcelona

Entrades per BITS - Tricicle a Teatre Poliorama

Sinopsi:

Aconsegeuix les entrades per a veure a Tricicle a Bits.

Un BIT és l'unitat mínima d'informació. Un GAG és l'unitat mínima d'humor. Per tant, un espectacle d'humor està ple de BITS que transmeten GAGS a la velocitat de la llum.

TRICICLE s'han convertit en BITS i, a cop de ratolí salten d'sketch, de tema, de decorat, de personatges, d'ulleres, de sexe i fins i tot recuperen a vells coneguts per fer-se un autohomenatge amb la fi d'augmentar la passió malatissa per l'humor. Això sí, sempre pel bbé de l'espectador i sempre buscant la major taxa de DGM (Densitat de Gags per Minut) possible.

BITS, un espectacle digital en codi de gags trinari.

La premsa ha dit:
“...el humor surreal, la observación aguda y la capacidad para hallar la aguja de lo insólito en el pajar de la rutina se entretejen, con resultados destornillantes.” Javier Vallejo. El País .
“...la gente abarrota la sala donde actúan y no para de reírse;” Javier Villan. El Mundo.
“La busca en pantalla, el móvil, mapas, catálogos, el ‘chat’..., son un pie para la mirada cómica sobre lo cotidiano, los viejos, los viajes, el turismo tópico,la pesca,el bar, el control antes de volar...” Pedro Barea. El Correo.

No te la pots perdre! Aconsegueix les entrades per veure l'obra de teatre Bits de Tricicle amb antelació.

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.

Informació Addicional

 • Entrades per a Grups
  • Icono_grupos
   Si estàs interessat en comprar entrades per a grups, contacta camb nosaltres a través del nostre formulari per a grups. Consulta totes les ofertes disponibles des d'aquí.
 • Entrada Oberta BITS
  • La compra d’una Entrada Oberta BITS et dóna dret a bescanviar-la per dues entrades per al dia de la setmana que vulguis, en la modalitat que hagis triat:

   Modalitat Dimarts, dimecres i dijous.
   Modalitat Divendres, dissabte I diumenge.

   Quan decideixis quin dia vols venir, fés el bescanvi a través d’aquesta web, indicant el codi de barres que surt a l’Entrada Oberta BITS*
   *El bescanvi el pots fer fins a final de l’espectacle. Et recomanem que la bescanviïs al més aviat posible per garantir-te les millors localitats disponibles.

Data Sessions
Diumenge 30 de març 2014 Bits
18:30 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.