Teatre a Barcelona

Entrades per Iaia a Teatre Goya Codorniu

Iaia

Sinopsi:

Ja pots adquirir entrades per a Iaia!.

Un noi anomenat José, jove i a l'atur, viu mantingut a casa de la seva iaia. Una nit coneix Sílvia, una noia de bona família, i la convida a anar a casa seva. Un seguit de malentesos i desconfiances començaran entre la parella quan l'àvia d'aquests els interromp. Una àvia amb un caràcter confús i canviant, addicta a l'orxata, a les noves tecnologies i als xats.

Els dos joves, que semblen agradar-se molt, no poden tenir una relació perfecta degut a les constants interrupcions per part de l'àvia i pel dolorós secret que José amaga.

Montserrat Carulla és la iaia que intenta boicotejar la relació del seu net, en un paper fet a mida pel seu fill Roger Peña, que interpreta al costat del seu net també a la vida real, Alex Peña i l'actriu Vicky Luengo.

Una comèdia familiar que ret homenatge a la matriarca de la família Carulla i mostra el sentiment de soledat que pateixen les persones grans o les mancances afectives dels joves.

Afanya't i no et quedis sense entrades per a Iaia!.

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.

Promocions i Ofertes

  • Promoció exclusiva per als socis del Club el Meu Ticketmaster!
    • Dia de l'espectador per a les funcions dels dimarts, excepte funcions puntuals programades segons el criteri del teatre. Promoció no acumulable a altres ofertes. Despeses de gestió no incloses

Data Sessions
Dimarts 30 de setembre 2014 Iaia
20:30 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.