Teatre a Barcelona

Entrades per Faemino y Cansado. Como en casa ni hablar a Teatre Borràs

Faemino y Cansado. Como en casa ni hablar

Sinopsi:

Ja pots adquirir entrades per a Faemino y Cansado. ¡Cómo en casa ni hablar!

Nou espectacle!

Poques vegades el nom d'un espectacle compleix tan perfectament amb la premissa de manifestar els sentiments d'uns creadors: ¡Como en casa ni hablar!

Faemino y Cansado aconsegueixen amb ¡Como en casa ni hablar! l'extra-maduresa . Recordem que la maduresa ja la van aconseguir fa bastants anys .

Què pretenen amb aquest novíssim espectacle? Pretendre , pretendre , res. El que els agradaria és que la gent rigui com a mínim 23 vegades i que en sortir del teatre fossin millors persones i trobessin el sentit de la vida.

¿I què fan servir per a això? 26 frases de contingut hilarant escampades durant la representació. I atès que només busquen 23 riallades es tractaria de: 1 ) cobrir-se les esquenes o 2) un extra o bonus-track.

Concretem En què consisteix ¡Como en casa ni hablar!?: Paròdia del còmic "lasvegiense" , paròdia del mim "circosoliense", paròdia de l'atracció "cruceriense" , paròdia del "cuentachistiense"... i molta gràcia.

Aquest espectacle ha estat creat entre la solitud dels camps i colls de Soria i l'algaravia frenètica i insuportable de la Cava Baixa de Madrid. I es nota!

No et quedis sense entrades per a Faemino y Cansado. ¡Cómo en casa ni hablar!.

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.
Data Sessions
Diumenge 06 de juliol 2014 Faemino y Cansado
19:00 Començar la compra

Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.