Música a Villena

Entrades per Leyendas del Rock a Polideportivo Municipal Villena-Alicante

Leyendas del Rock

Descripció:

Del 5 al 8 d'agost se celebrarà la desena edició de Leyendas del Rock en el Poliesportiu Municipal de Villena (Alacant). La gran novetat pel 2015 és que el festival amplia un dia més la seva oferta de concerts. Dijous, divendres i dissabte seran de pagament, mentre que el dimecres se celebrarà la festa de benvinguda

Pel certamen alacantí passaran més de 60 bandes nacionals i internacionals, en el qual és un dels millors festivals de heavy metal al nostre país i, per descomptat, el més consolidat.

Noms tals com Within Temptation, Sabaton, Kreator, Los Suaves, The Darkness, Warcry, Gamma Ray, Overkill, Sober, Turisas, Orphaned Land, Lujuria, Obús, Epica, Vita Imana, Satiricon, Backyard Babies. seran alguns dels destacats en la desena edició del Leyendas Rock.

El festival segueix creixent edició a edició, com ho ha demostrat la del 2014, un gran èxit de públic i formacions, consolidat com un referent del panorama metalero nacional. No t'ho perdis i adquireix ja les entrades a la nostra web abans que s'esgotin.

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Dissabte 08 de agost 2015 Leyendas del Rock
23:59 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.