Música a Vigo (Pontevedra)

Entrades per Extremoduro a Pabellón IFEVI (Recinto Ferial de Vigo)

Descripció:

Pots comprar les entrades per al concert Extremoduro en aquesta mateixa pagina.

"Enguany sortim de gira. L'anterior se'ns va fer curta i estem desitjant sortir a tocar i complir amb la nostra feina.

En aquesta gira 2014 recorrem la majoria de les províncies del país, com podreu comprovar més a baix.

En aquests concerts presentarem el nostre últim treball, "Para todos los públicos", però també hi haurà temps per a cançons dels altres discos, que ja en són uns quants. Estem treballant al local d'assaig per a fer un concert de durada superior a les dues hores i per això hem cregut que no calia que cap altre grup ens acompanyés als concerts.

Estem pencant per a oferir-vos un bon muntatge, tenint molta cura del so, de les llums i d'altres aspectes del concert. I també ens preocupa la qualitat i la comoditat dels que teniu pensat venir a veure'ns. Posarem tots els mitjans al nostre abast per a que us sentiu ben tractats, i evitarem l'excés en la venda d'entrades.

Ja sabem que per a molts de vosaltres és una llauna haver d'escollir entre graderia o pista, però és necessari respectar els aforaments per qüestions de seguretat, així que us demanem que respecteu les acotacions ( no ens feu posar tanques per a óssos)

Tot i que no està completament a les nostres mans, intentarem que els preus i la qualitat de les begudes que us venguin siguin adients.

Després d'aquesta gira, i després d'un curt descans, tenim previst visitar alguns països d'Amèrica Llatina i estem treballant-ho. Teniu en compte que no heu de donar com a cert cap rumor o informació que pugueu veure o llegir si no figura a la nostra pàgina web.

Els concerts començaran amb puntualitat, a l'hora indicada. Entreu al recinte amb, almenys, mitja hora d'antelació per tal d'evitar embussos i problemes a l'entrada.

Els telèfons mòbils causen interferències al so. Si us plau, si no és imprescindible, apaga'l.

No permeteu que ningú us foti el concert, si veus a alguna persona que llença coses a l'escenari o us molesta, eviteu-lo o contacteu amb el personal de seguretat.

Aquest personal està per a ajudar, no dubteu a consultar-los qualsevol cosa.

Volem que cada concert sigui especial, una nit de bon rollo en la que no us preocupeu de res més que de gaudir, igual que nosaltres gaudim.

Estem impacients per veure-us. Us estimem".

Extremoduro.

La gira 2014 "Para todos los públicos" estarà recorrent, entre maig i novembre, la majoria de les províncies espanyoles.

Afanya't i no et quedis sense entrades per al concert de Extremoduro .

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.
Data Sessions
Dissabte 25 de octubre 2014 Extremoduro
22:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.