Música a Sant Cugat del Vallès

Entrades per Guillem Tell a Teatre Auditori de Sant Cugat

Descripció:

Compra ara les entrades per a Guillem Tell .

Pobre Guillem! Perseguit i acusat de traïció! Podrà evitar la desgracia de tot un poble? Un cant a la llibertat de tot un poble, amb poma inclosa. La creació de La Baldufa, tot un enginy en escena.

Una tropa de comediants i músics arriben a la ciutat tot organitzant un bon desgavell! Són un grup d'artistes que viatgen de poble en poble explicant la llegenda de Guillem Tell.

Munten l'escenografia i ens presenten els personatges que interpretaran: en Guillem Tell, la seva esposa Eduvigis, el seu fill Jemmy, el company Leutold, el vell Melcthal, i el dolent Gessler acompanyat de soldats austríacs.

Ajudant-se d'objectes, titelles i projeccions audiovisuals, ens explicaran com els austríacs van destruir el petit poble suís on vivia en Guillem Tell, de com aquest els va fer front, de l'extraordinària punteria que salvà la vida al seu fill, de com va caure presoner i de com va aconseguir la llibertat i iniciar la revolta dels pobles suïssos contra els austríacs.

Al més pur estil de La Baldufa, l'acció trepidant, la farsa, l'humor i una estètica acurada seran els eixos vertebradors d'un espectacle fresc i divertit que de ben segur acostarà l'univers de Rossini i l'òpera a tota la família.

No te la perdis i aconsegueix les teves entrades per a Guillem Tell amb antelació.

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.
Data Sessions
Dissabte 28 de febrer 2015 Guillem Tell
18:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.