Música a Sant Antoni de Portmany (Ibiza)

Entrades per Gatecrasher Presents... a Gatecrasher Ibiza

Gatecrasher Presents...

Descripció:

Tres úniques sessions són les que Gatecrasher Presents ha preparat d'aquesta sessió tan especial per la qual desfilaran artistes de primer nivell internacional. Una producció per alegrar les nits dels diumenges pensada i creada pel propi equip de Gatecrasher. El line up de l'última sessió de Gratecrasher Presents ho formen Showtek, Justin Prime i Jordy Dazz.

El duet holandès Showtek està considerat com la formació més important d'un estil com el hardstyle, gènere que han "aupado" a un nivell totalment nou. Ells són germans (Wouter i Sjoerd Janssen) la qual cosa els dóna un plus a l'hora de compaginar-se tant en l'estudi com enfront de milers de persones en la pista o esdeveniments de ball. Una dècada ja complerta agitant sense parar l'escena electrònica dels cinc continents.

Darrere de Justin Prime està també l'holandès Justin Putuhena, el seu veritable nom. Un Dj alemany que en les seves sessions punxa progressive i electro house que va començar en la producció al 2001 amb un estil lligat al techno. Va adquirir rellevància internacional quan va co-produir el tema 'Cannonball' amb Showtek al 2012.

Jordy Dazz (àlies Jordy Lishious) ha apostat en els seus sets per sons innovadors. La seva mescla de Big Room combinat amb el tech-house fan la resta. 2011 va ser el seu any, ja que va aconseguir donar-se a conèixer amb el gran èxit de 'Lump' (2011).

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Diumenge 14 de setembre 2014 Gatecrasher Presents...
23:59 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.