Música a Sant Antoni de Portmany (Ibiza)

Entrades per Water Party - Judgement Fridays a Es Paradis

Water Party

Descripció:

Compra ara les entrades per a Water Party .

L'any 2014 seguim celebrant una de les festes més emblemàtiques d'Eivissa, la Festa de l'Aigua, coneguda per molta gent com Water Party. Omplint la discoteca més bonica d'Eivissa des del 1975, la festa de l'Aigua s'ha convertit en una mítica figura d'Eivissa i la seva gran fama no fa més que créixer any rere any. Eivissa no seria el mateix sense aquesta festa, que es celebra des de fa gairebé 40 anys, al club més espectacular, ple de jardins al més pur estil eivissenc.

La Festa del Aigua ens mostra la diversió en estat pur i la llibertat que ha fet famosa l'illa al món sencer. Imagina la calorosa nit eivissenca, la pista plena de cossos ballant al ritme de la millor música, tots esteu passant el millor moment de les vostres vides i de sobte unes columnes gegants d'aigua converteixen la pista en una piscina en la que seguir ballant fins que surti el sol.

Enguany la Festa de l'Aigua estrena decoració i les nostres marineres súper sensuals faran les delícies de tothom amb els seus balls i acrobàcies.

Per a aquells que vulguin gaudir d'aquest xou però no siguin gaire amics de l'aigua, oferim zones seques i diversos balcons des d'on podran veure de ben a prop tota l'acció però sense mullar-se.

No te la perdis i aconsegueix les teves entrades per a Water Party amb antelació.

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Dimarts 23 de setembre 2014 Water Party
23:59 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.