Música a Pamplona

Entrades per Ciudadela Flamenco On Fire a Ciudadela de Pamplona

Ciudadela Flamenco On Fire

Descripció:

Compra ara les entrades per a Ciudadela Flamenco On Fire .

Kiko Veneno, Tomasito i Soleá Morente y Los Evangelistas conformen el cartell de l'últim dia del Festival Flamenco on Fire que es celebra en aquesta ocasió a la ciutadella de Pamplona.

El primer treball de Tomasito, 'Tontorrón' arriba l'any 1994 i una mica més tard grava el seu següent treball, 'Tomasito'. Des de llavors, diversos discos de Tomasito han vist la llum però sens dubte un dels seus millors treball és Azalvajao (2013), un disc gravat als estudis del llegendari Luis Garrido, i concebut per a trencar fronteres i barreres, acompanyat en aquesta ocasió per Bebe, Pepe Habichuela o Soleá Morente, entre d'altres.

Soleá Morente y Los Evangelistas és una formació que sorgeix l'any 2011 per a retre homenatge al gran mestre Enrique Morente, desaparegut a finals de l'any anterior. Dos anys després del seu primer concert, tornen a unir-se per a treure a la llum el seu segon disc, Encuentro. En aquesta ocasió, la jove cantant deixa de cenyir-se als cors, passant a ser la veu principal de la banda.

No te la perdis i aconsegueix les teves entrades per a Ciudadela Flamenco On Fire amb antelació.

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.
Data Sessions
Diumenge 31 de agost 2014 Ciudadela Flamenco On Fire
19:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.