Música a Pamplona

Entrades per Tomatito a Auditorio Baluarte - Sala Principal

Tomatito

Descripció:

Aconsegueix les entrades per al concert de Tomatito .

José Fernández Torres Tomatito s'uneix a un grup de músics acuradament seleccionats per la seva afinitat amb l'esperit musical gitano per a presentar l'espectacle Soy Flamenco i compartir, a Flamenco On Fire, aquesta màgia intangible, aquest ritme captivador i aquest poder emotiu dels que ell posseeix la clau. El seu missatge sempre és el mateix: "Un flamenc ha de tocar flamenc..."

Va néixer a Almeria l'any 1958 envoltat de guitarres flamenques: és fill d'El Tomate, net de Miguel Tomate i nebot del llegendari Niño Miguel. Amb 12 anys comença la seva carrera musical a Màlaga actuant a la Taberna Gitana, on no només tenia com a espectador Paco de Lucia sinó que coneix Camarón de la Isla. A partir d'aquell moment, l'artista comença a acompanyar grans cantants, entre ells , Enrique Morente, La Susi, José Menese, Pansequito. Però, sens dubte, l'artista que marca profundament la seva carrera és Camaron de la Isla, al que va acompanyar durant els seus 18 últims anys de vida.

No hi ha escenari o espectacle de prestigi que no 'hagi rendir al seu carisma i extraordinàries facultats i han estat nombrosos els seus triomfs, no només a nivell de vendes sinó també en forma de premis, ja que el guitarrista ha rebut entre d'altres, quatre premis Grammy, tres al millor Disc Flamenc i un al Millor Disc de Jazz Llatí.

No te la perdis i aconsegueix les teves entrades per al concert de Tomatito amb antelació.

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Dimecres 27 de agost 2014 Tomatito
22:00 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.