Música a Pamplona

Entrades per Niña Pastori a Auditorio Baluarte - Sala Principal

Niña Pastori

Descripció:

Ja pots adquirir entrades per al concert de Niña Pastori .

María Rosa García García neix a San Fernando (Cadis), l'any 1978. Des de molt petita acompanya la seva mare, coneguda com a Pastori de la Isla, en les seves actuacions a San Fernando. Als vuit anys decideix seguir les seves passes i comença a cantar, i amb 12 el mestre Camarón de la Isla la presenta al Teatre Andalucía de Cadis.

Poc després, decideix traslladar-se a Madrid, on coneix a Alejandro Sanz i Paco Ortega, artistes que no triguen en reconèixer el seu art i recolzen la cantant. El seu primer disc - i gran èxit- Eres Luz, arriba l'any 1998 de la mà de la discogràfica Sony Music, convertint-la en una de les artistes del panorama nacional.

Després de l'èxit dels seus primers treball, l'any 2004 veu la llum No hay quinto malo, treball que marca una fita en la carrera de l'artista, ja que es tracta d'una obra de maduresa i molt completa.

La cantant compta amb alguns dels premis més prestigiosos, com dos premis Amigo al millor àlbum de flamenc per Eres luz (1998) i María (2002), i dos premis Grammy Llatí, també al millor àlbum flamenc, per Esperando verte (2009) i La Orilla de mi pelo (2011).

Al seu últim treball, Raíz (2014), Niña Pastori s'uneix a Lila Downs i Soledad, per a representar la música de tres països: Espanya, Argentina i Mèxic. Crea un disc que trascendeix per la seva puresa i veritat, ple d'ànima i màgia.

Troba les entrades per al concert de Niña Pastori .

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Divendres 29 de agost 2014 Niña Pastori
22:00 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.