Música a Pamplona

Entrades per José Mercé a Auditorio Baluarte - Sala Principal

José Mercé

Descripció:

Compra ara les entrades per al concert de José Mercé .

Besnét de Paco Luz i nebot del patriarca del Flamenc de Jerez Manuel Soto Sordera, José Mercé neix a Jerez de la Frontera l'any 1955. Les seves primeres passes com a cantant els dóna a Los Jueves Flamencos de Manuel Morao i al famós tablao La Cueva del Pájaro Azul.

Als 13 anys arriba a Madrid per a gravar el seu primer disc, produït pel poeta Manuel Ríos Ruiz. En només uns anys, José Mercé es converteix en un dels millors cantants per al ball i abans de complir la majoria d'edat Antonio Gades el truca per a treballar a la seva companyia de dansa. El cantant de Jerez forma part de nombrosos projectes entre els que destaquen el Ballet Nacional d'Espanya o la pel.lícula Bodas de Sangre de Saura.

El seu debut discogràfic arribarà l'any 1968 amb l'àlbum Cultura Jonda 14. Tot i que el que du l'artista al punt més alt és Del Amanecer (1998). Amb 17 àlbum publicats des del seu debut, José Mercé ha mantingut l'essència pura del cant, col.laborant amb grans artistes - entre els que destaquen Manu Chao, Luis Eduardo Aute, Louis Armstrong o Pablo Milanés-, per a situar-se com un artista clau dintre del flamenc.

Ja estan a la venda entrades de música per al concert de José Mercé .

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Dijous 28 de agost 2014 José Mercé
22:00 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.