Música a Pamplona

Entrades per Erramun Martikorena a Auditorio Baluarte - Sala Principal

Erramun Martikorena

Descripció:

Compra ara les entrades per al concert de Erramun Martikorena .

El reputat cantautor Erramun Martikorena i la seva banda, amb la formació clàssica de CCN/NGA (FC), explorarà grans clàssics del folklore navarrès en basc i obres adaptades per compositors navarresos, especialment del Pare Goicoechea, primer Soci d'Honor de la CCN/NGA i primer Mestre del nostre director artístic.

Amb només anomenar Erramun Martikorena ve a la nostra ment la figura d'un pastor cantant a la muntanya. Va néixer a Baigorri l'any 1943 i des de ben petit va apuntar a una gran afició per la cançó tot i que no va tenir l'oportunitat de desenvolupar-la.

Erramun és totalment autodidacta. La seva veu és transparent, dolça, neta i brillant. Va cantar per primer cop en públic l'any 1974 al poble de Lartzabale, en un concurs, però va ser l'any 1978 quan va començar a oferir recitals. Aquell mateix any va publicar el seu primer disc, amb el títol de Baigorriko artzain laboraria.

Martikorena mai ha estat cantant professional. ha compaginat la cançó amb la dura feina de camperol i pastor. No ha composat gairebé cap cançó tot i que la més coneguda sigui Maitiak galdegin zautan, popularitzada per Imanol.

La principal tasca de Martikorena ha estat la d'interpretar cançons popular, sobretot les d'Iparralde. També ha cantat cançons de Salvador, Xabier Lete i Mikel Laboa.

Ja estan a la venda entrades de música per al concert de Erramun Martikorena .

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Divendres 26 de setembre 2014 Erramun Martikorena
20:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.