Música a Pamplona

Entrades per Carmen Amaya en Memoria a Auditorio Baluarte - Sala Principal

Carmen Amaya en Memoria

Descripció:

Ja estan a la venda entrades per a Carmen Amaya en Memoria .

Carmen Amaya va tenir un paper essencial a la vida i trajectòria artística del mestre Sabicas; plegats varen recórrer el continent americà en diverses ocasions, de l'Argentina fins a Canadà, desenvolupant una carrera de gran èxit als Estats Units. En paraules del mateix Sabicas: "Ens va costar el nostre esforç i els nostres anys, però ella amb el seu ball i jo amb la meva guitarra,varem aconseguir que el flamenc autèntic es conegués al món sencer. Que es conegués i que s'apreciés".

Amb Carmen Amaya a la memòria neix amb la idea de retre homenatge a una de les artistes més important del flamenc; una ballarina que va revolucionar el ball flamenc amb la seva estètica racial, plena de matisos i el seu art únic, passional, allunyat de tota tècnica. Quatre joves ballarins de gran prestigi i personalitat, com són Karime Amaya, Susana Casas, Belén López i El Junco s'uneixen per a recrear a l'artista inspirats en l'art sense límits que és el ball de Carmen Amaya.

Amb aquesta producció, els quatre artistes ens aproparan a Flamenco On Fire l'art d'una ballarina excepcional, avançada al seu temps en tota la seva dimensió, traçant un recorregut pel seu origen , el seu temps i el seu llegat.

No et quedis sense entrades per a Carmen Amaya en Memoria .

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Diumenge 31 de agost 2014 Carmen Amaya en Memoria
19:30 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.