Música a Pamplona

Entrades per Bustamante a Auditorio Baluarte - Sala Principal

Bustamante

Descripció:

'Feliz'. Aquest és el nom del primer single de el nou disc de David Bustamente que publicarà a la fi d'aquest any 2014. . Un tema que ja està sonant en les principals emissores del país com avançament del que el càntabre oferirà pròximament. Es tracta d'un tema en el qual el cantant mostra la seva alegria i positivisme de la qual vol fer partícips a tots els seus fans.

El de Sant Vicente de la Barquera porta ja més d'una dècada en l'escena musical des que va abandonar l'acadèmia de OT i tres anys del seu anterior treball. Un temps que Bustamante s'ha pres per madurar el seu nou disc i els temes que ho componen. El que sí és evident és que en ell ensenya el seu optimisme i la part positiva de la vida.

El nou àlbum, gravat a Mèxic DF amb el productor Mario Contreras, suposa un pas més en la carrera de David Bustamante que disc a disc va mostrant la seva maduresa com a cantant. I aquest treball va en aquesta línia. S'aprecia una evolució i maduresa que aviat tots els seus incondicionals podran escoltar i veure en directe dins de la seva nova gira de presentació.

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Dissabte 29 de novembre 2014 Bustamante
21:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.