Música a Pamplona

Entrades per Jazzy Leap - Duke Ellington a Auditorio Baluarte - Sala de Cámara

Jazzy Leap - Duke Ellington

Descripció:

Compra ara les entrades per al concert de Jazzy leap - Duke Ellington .

Després de l'experiència de cinc ants de direcció de l'Ensemble Moderno' a la Universitat Pública de Navarra (UPNA), diversos cursos impartits d'improvisació i cant modern, i intervenir a diverses formacions de jazz vocal, el cantant, pianista i especialista en jazz Andoni Arcilla, amb l'estructura i supervisió de la Coral de Càmera de Navarra, va crear Jazzy Leap, un grup estable amb l'objectiu principal de treballar un repertori de jazz que inclogui les diferents etapes i estils, des dels origens (espiritual, blues i ragtime), passant pel swing, be-bop, cool modal jazz, bossa nova, fussió, latin jazz... fins i tot barreges o incursions en altres estils com el pop, rock o rhythm&blues.

Amb gairebé dos anys de trajectòria, Jazzy Leap s'ha consolidat com una de les agrupacions més interessants del jazz vocal del nostre país abordant monogràfics dedicats a gèneres com el Gospel, Swing, o dedicant programes a Duke Ellington o The Beatles sense oblidar el xou d'èxit centrat en els duets més famosos de la història de la música de Broadway i Hollywood. La formació destaca per la seva versatilitat en escena, ja que actua en diferents formacions com a capela, amb solistes i/o acompanyament instrumental com a trio de piano (amb contrabaix/baix/bateria) o quartet. Ha actuat a escenaris com Auditori Baluarte, Auditori Barañain i Teatre Gaztambide.

A Cultur presentaran el programa dedicat al cèlebre compositor i director Duke Ellington i estaran acompanyats per Jazzy Leap quintet (saxo, guitarra, contrabaix, bateria) amb el mateix Andoni Arcilla al piano.

Ja estan a la venda entrades de música per al concert de Jazzy Leap - Duke Ellington. .

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Divendres 01 de agost 2014 Jazzy Leap. Duke Ellington
20:30 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.