Música a Pamplona

Entrades per Arcángel a Auditorio Baluarte - Sala de Cámara

Arcángel

Descripció:

Compra ara les entrades per al concert de Arcángel .

Amb només 10 anys debuta com a cantant i guanya el primer premi del concurs infantil de fandangos de La Peña La Orden. A l'any següent, el Niño de Pura i el seu germà, el ballarí José Joaquín, el criden per a formar part de la seva companyia. Amb ells va creixent com a artista i ben aviat comença a actuar amb gran figures com Jesús Cayuela i José Roca, per a La Parrala.

Serà l'any 1998 quan Arcángel despunti rebent el reconeixement de públic i crítica. Després de la seva participació al cicle d'El Monte i a la X Biennal de Sevilla, es converteix en un cantant imprescindible que acompanyarà ballarins de l'alçada de Cristina Hoyos, Israel Galván, Eva la Yerbabuena o Javier Barón, entre d'altres.

El cantant ha participat en projectes ben diferents: De Oscura Llama (2009), creat pel compositor de música contemporània Mauricio Sotelo; a l'espectacle Zambra 5.1 ret homenatge a una de les majors figures del flamenc, Manolo Caracol.

L'any 2001, amb la seva òpera prima Arcángel, el cantant de Huelva demostra la seva vàlua a un estudi de gravació, conquerint el públic i la crítica amb la seva visió arriscada del Flamenc. El disc li proporciona el Premi Andalucía Joven 2002 i el Premi Nacional Flamenco Activo d'Úbeda, entre d'altres. L'any 2012 rep, al costat del violinista d'arc Fahmi Alqhai, el Giraldillo a la Millor Música de la Biennal de Flamenc de Sevilla per l'espectacle Las idas y las vueltas.

Ja estan a la venda entrades de música per al concert de Arcángel .

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Dijous 28 de agost 2014 Arcángel
19:30 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.