Música a Murcia

Entrades per Vetusta Morla a Cuartel de Artillería

Descripció:

'La Deriva' (Pequeño Salto Mortal - 2014) és el tercer àlbum del grup madrileny Vetusta Morla després de la publicació de 'Un día en el mundo' (2008) i 'Mapas' (2011). Encara que es podria considerar el cinquè si es tenen en compte els enregistraments amb l'Orquestra Simfònica de la Región de Murcia al Concert a Favor del Conservatori Narciso Yepes de Lorca (2012) i la banda sonora del videojoc Los Ríos de Alice (2013).

'Golpe Maestro' és la cançó que aporta el títol a la col.lecció com a primer single de 'La Deriva', un àlbum format per dotze temes que ha estat el més ràpid que la banda ha dut a terme en la seva trajectòria.

Vetusta Morla han construït una identitat usant la instrumentació d'un blego clàssic de rock, però fugint del llenguatge convencional del gènere. És una banda que s'ha forjat sobre l'escenari i el nucli de la seva formació és la complicitat, la passió i la immediatesa de la música en viu.

Compra les entrades a Ticketmaster per veure en directe a un dels millors grups nacionals que ha construït una sòlida carrera a l'última dècada.

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Dijous 11 de setembre 2014 Vetusta Morla
21:30 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.