Música a Murcia

Entrades per Mónica Naranjo a Cuartel de Artillería

Mónica Naranjo

Descripció:

Ja pots adquirir entrades per al concert de Mónica Naranjo .

Enguany compleix 40 anys una de les artistes més carismàtiques que ens ha donat aquest país, Mónica Naranjo. I per a celebrar-ho ha decidit llançar un disc recopilatori amb els seus grans èxits, totalment renovats sota uns innovadors arranjaments produïts per l'escocès Chris Gordon i una gira de concerts.

El disc, que ha estat batejat amb el nom de '4.0' serà publicat durant la primavera per a donar pas a un espectacular '4.0 TOUR' que s'iniciarà el 7 de juny al Teatre Auditori de Roquetas de Mar.

El '4.0' Tour' ha estat concebut per a oferir al públic alguna cosa més que una gira amb els grans èxits de Mònica Naranjo, sinó que realment es convertirà en una gran celebració a sobre dels escenaris.

Monica Naranjo ha estat qualificada pels crítics musicals com una de les millors veus que existeixen a nivell mundial. Una veu amb uns registres i uns matisos gairebé inassolibles, que acompanyades d'unes impressionants i sempre provocadores dots interpretatives la converteixen en alguna cos amés que en una gran artista.

Troba les entrades per al concert de Mónica Naranjo .

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.
Data Sessions
Dissabte 06 de setembre 2014 Mónica Naranjo
22:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.