Música a Murcia

Entrades per Melendi a Cuartel de Artillería

Descripció:

El cantant asturià Melendi torna a la carretera amb la publicació del seu nou àlbum, Un alumno más, treball que succeeix a Lágrimas desordenadas (2012), que la seva gira el va convertir en l'artista que més públic i concerts va acumular a Espanya el 2013.

Es tracta del setè treball de l'asturià, que ha escollit com primer senzill Tocado y hundido, que es publica després que Melendi hagi complert deu anys sobre els escenaris. Amb ell estarà de gira per tot el país a través d'un muntatge i producció espectaculars.

Onze temes componen el nou disc de Melendi enregistrat a Miami i amb la producció tècnica de Julio Reyes i José de Castro. Cançons com Saraluna, Septiembre, La promesa, Cenizas en la eternidad o El amor es un arte formen part d'Un alumno más, on Melendi dóna una altra volta al so però amb temes amb forta personalitat.

Adquireix les teves entrades en aquesta web per la gira de Melendi per tota Espanya que començarà al maig. Un alumno más és la nova aposta de l'asturià. No t'ho perdis!

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Divendres 11 de setembre 2015 Melendi
22:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.