Música a Mislata (Valencia)

Entrades per Supersubmarina a Koh Tao (Antigua Sala Repvblicca)

Supersubmarina

Descripció:

La publicació a la fi del setembre del nou treball del grup Supersubmarina amb el nom de 'Viento de cara', tercer llarg de la banda, promet ser un dels grans esdeveniments musicals de la tardor.

'Hasta que sangren' és el primer single del disc, una cançó de temàtica social que mostra la cara més rockera del quartet andalús. Un treball que ve a consolidar a la formació amb tan sols quatre anys de trajectòria. Van debutar amb 'Electroviral', després un EP i al 2012 el seu segon llarg, 'Santacruz'.

'Viento de cara' es va gravar i ha estat produït per l'escocès Tony Doogan (conegut pel seu treballs amb Belle and Sebastian, Teenage Fanclub o Mogwai), que ja va treballar amb Supersubmarina en 'Santacruz', el seu anterior disc editat al 2012 i que va ser tot un èxit de públic i crítica.

El nou treball de Supersubmarina porta amb si una gira de presentació de l'àlbum en el qual el grup de Baeza va a oferir a tots les seves seguidors importants novetats: escenografia, disseny de llums, concerts visualment més atractius, que aniran acompanyats del so habitual del grup andalús.

El repertori dels concerts se centrarà en les cançons de 'Viento de cara', però el grup no s'oblidarà dels seus temes ja clàssics; farà un repàs per altres dels seus dos primers discos, que en ocasions seran seleccionades pels fans de la banda a través de les seves xarxes socials.

No oblidis fer-te amb les teves entrades per una de les gires més destacades de la tardor. Un grup que està trepitjant fort dins de la escena indie rock.

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Divendres 30 de gener 2015 Supersubmarina
22:30 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.