Música a Madrid

Entrades per DCODE 2014 a Campus Universidad Complutense de Madrid

Intèrprets : Vetusta Morla, Jake Bugg, Bombay Bicycle Club, Russian Red, Anna Calvi, Beck, Chvrches, Digitalism, La Roux, Band of Skulls, Royal Blood, Francisca Valenzuela, Belako, Sexy Zebras, Perro... i molts més!

Descripció:

Aconsegueix les entrades per al DCODE 2014 .

La quarta edició de DCODE se celebrarà el dissabte 13 setembre 2014 al Campus de la Universitat Complutense de Madrid .

Vetusta Morla , Jake Bugg , Bombai Bicycle Club , Russian Red i Anna Calvi , primers artistes confirmats per al DCODE 2014.

La Roux, Band of Skulls, Royal Blood, Francisca Valenzuela, Belako, Sexy Zebras y Perro són les darreres confirmacions d'aquesta quarta edició de DCODE.

Vetusta Morla , després d'exhaurir diverses nits a Madrid , tornaran el 13 de setembre per a presentar el nou disc "La Deriva " en la que serà l'única aparició en un festival a la capital , DCODE , porta esperant des de la primera edició , per fi amb nosaltres i la gran oportunitat de veure'ls en directe.

Des de Nottingham la sensació indie - folk Jake Bugg , que amb només 20 anys està revolucionant la música britànica , tot actitud i electricitat en el seu segon treball " Shangri La" . Els londinencs Bombai Bicycle Club estaran tocant aquest estiu en tots els festivals de renom i per tant no podien faltar al DCODE on tocaran tots els èxits del seu nou treball "Sota Long , See You Tomorrow " així com els de discos anteriors .

Russian Red que torna a la seva ciutat -ara resideix a Los Angeles- amb el seu flamant nou disc " Agent Cooper " que suposa tot un canvi en la seva carrera . Lourdes ve a trobar-se amb tots els seus fans a Madrid . I per acabar de moment , més dones impactants , com la sensual i visceral Anna Calvi , nominada a un Mercury Prize , que omplirà tot el recinte d'una intensitat sense igual .

En breu se'ls uniran molts més artistes perquè el dissabte 13 de setembre , sigui tota una festa amb la millor música en directe a Madrid .

Es tracta del festival més important de la capital , un esdeveniment musical que l'any passat va reunir més de 25.000 persones en un sol dia , penjant el cartell de " entrades esgotades" , en la què ja s'ha consagrat com l'última festa de l'estiu .

No t'ho perdis i aconsegueix les teves entrades per al DCODE 2014 amb antelació .

 

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Dissabte 13 de setembre 2014 DCODE 2014
16:00 Començar la compra

Entrades a la venda el 16 de desembre, a partir de les 10.00 h.

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.