Música a Lisboa

Entrades per One Republic a Meo Arena

Descripció:

Compra ara les entrades per al concert de OneRepublic .

OneRepublic - Native World Tour Dimecres 19 de novembre - Sant Jordi Club, Barcelona Dijous 20 de novembre - Palacio de los Deportes, Madrid

Live Nation Barcelona es complau en anunciar que OneRepublic, visitarà Espanya, només en 2 concerts: a Barcelona el 19 de novembre al Sant Jordi Club i Madrid el 20 de novembre al Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid.

Per a crear el tercer àlbum OneRepublic van viatjar a París, Grècia, Londres, Nova York, Seattle i Vancouver per a compndre, gravar i concentrar-se en elevar i expandir l'abast del seu poderós so. També van treballar a l'estudi Patriot del líder i cantant, compositor i teclista, guanyador d'un premi GRAMMY® Ryan Tedder, a Denver. OneRepublic (el seu èxit del 2007 "Apologize" està al top 50 del ranking de Millors Temes Pop de Tots els Temps del Billboard Hot 100) han redefinit l'aproximació al ritme infonent a l'híbrid de pop-rock d'alt voltatge amb elements de música electrònica, gospel, blues i folk. Després de l'atrevit i transgresor àlbum Waking Up en 2009, sorgeix Native que ofereix un rock amb abast d'estadi amb un ritme contagiós alhora qu eeteri i íntim.

"Hay un loca yuxtaposición en el disco," diu Tedder, els seus companys de banda són Zach Filkins (guitarra), Drew Brown (guitarra), Brent Kutzle (baix i txelo) i Eddie Fisher (bateria). "De un lado nos metemos de puntillas en el mundo EDM del que bebemos su energía, pegada y tempo, pero de otro tenemos muchas guitarras acústicas y un sentimiento más orgánico de lo que nunca hayamos hecho antes." Com ajuda per a aconseguir aquest so recarregat i colpidor, OneRepublic han treballat amb productors avantguardistes com Philippe Zdar (el compositor francès conegut pel seu treball amb artistes com Phoenix, The Beastie Boys, Cat Power i Depeche Mode), Jeff Bhasker (Kanye West, Jay Z, Rolling Stones, Fun) i Benny Blanco (Maroon 5, Rihanna, Gym Class Heroes). Native també compta amb artistes convidats com la corista d'Adele, Bobbie Gordon, a més de l'arpista grec HarpEri (reclutat mentre OneRepublic gravaven en els famosos estudis Black Rock a Santorini).

En tot l'àlbum Native, OneRepublic incrementa el poder emocional de cada tema amb una renovada aproximació a la veu. Nascut i criat a Tulsa, Oklahoma, Tedder va créixer cantant a l'esglèsia i té com a influències primordials el góspel i la música country en l'estil interpretatiu. Malgrat haver deixat constància durant anys de directe amb OneRepublic de la forma dinàmica i desenfrenada d'actuar en viu, s'avergonyia de portar aquella mateixa energia a les gravacions. "Siempre neutralizaba algo mi voz en los discos quizás por miedo a ir demasiado lejos y resultar ostentoso," diu. "Con este álbum en cambio sentí que quería trasladar ese sentido del directo a la grabación y cantar de modo más góspel, manteniendo esa forma de cántico en los temas."

La constant elegància d'aquest teixit sonor es deu a la maestria de OneRepublic com a arrengintes, a més de l'estudi a fons del món EDM "Tras ver a Swedish House Mafia en el Coachella el año pasado me obsesioné con EDM porque su actuación me pareció brillante," diu Tedder, qui havia col.laborat amb anterioritat amb el trio (a més del DJ i pioner d'aquesta cultura Paul Oakenfold). "Empezó como un experimento pero tomó vida propia y eventualmente dio forma a este híbrido que nos ha permitido preservar nuestro sonido propio aportando algo totalmente nuevo," recalca. La frescor és determinant per a OneRepublic, que sobretot aspiren a que Native sigui "un disco muy moderno, como una instantánea de la vida en 2014", segons Tedder. "Es muy importante para nosotros que cada disco sea una evolución, donde dar grandes pasos laterales con nuestro sonido y desde ahí componer buenos temas," continua. "Es en definitiva como un proceso de gestación pero para nosotros es la única vía".

Ja estan a la venda entrades de música per al concert de OneRepublic

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.
Data Sessions
Divendres 21 de novembre 2014 One Republic
20:30 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.