Música a Lisboa

Entrades per Anastacia a Campo Pequeno

Descripció:

Compra ara les entrades per al concert de Anastacia .

Live Nation Barcelona es complau en anunciar que, torna al nostre país amb un únic concert, a Madrid el dissabte 25 d'octubre al Palacio de Congresos Campo de las Naciones - Auditorio A.

El 2000 Anastacia va tenir el primer èxit amb I'm outta love, que es va convertir en el single més venut de l'any del primer àlbum d'estudi "Not That Kind". Va prosperar i va assolir l'èxit amb altres 5 àlbums d'estudi que la van llançar a l'status de superestrella, havent venut més de 30 milions de discos fins a la data.

Des d'aleshores i fins ara, ella ha viscut, ha après i així ho veiem reflectit.

Qualsevol persona pot relacionar-se bé o trobar consol en sí mateixa d'alguna manera, però fins i tot quan s'està arribant a la capsa de mocadors, (que definitivament es necessita després d'escoltar 'Broken Wings') mai es queda sense un missatge positiu.

Des de la cançó 'Lifeline', una poderosa història de supervivància sobre la mort d'un amic (l'amic tenia càncer), a l'encantador "Evolution", tocant el tema de com tothom i totes les coses creixen i es desenvolupen. Una vegada més aprenem que es pot convertir el negatiu en positiu.

Resurrection és poderós, emocional i contagiós. La seva veu en aquest disc no podia estar-hi més present. Brilla amb força i la vulnerabilitat i la sabiduria se senten en parts iguals.

"Siento que este álbum es en realidad el que buscaba hace tiempo, me he perdido por un tiempo. Lo echaba de menos, pero creo que me he encontrado de nuevo", diu Anastacia.

Benvinguda de nou, Anastacia!

Ja estan a la venda entrades de música per al concert de Anastacia .

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Dijous 23 de octubre 2014 Anastacia
21:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.