Música a Ibiza

Entrades per Ibiza Roots Festival a Recinto Ferial de Ibiza

Ibiza Roots Festival

Descripció:

Després de la celebració el passat 15 de juliol de la primera convocatòria del Ibiza Roots Festival, amb Calle 13 liderant el cartell al costat de D'Callaos, Bohemian Betyars, entre altres, el 20 d'agost el Recinte Firal d'Eivissa acull la segona convocatòria. El plat fort serà Alpha Blondy, màxim exponent del reggae africà, acompanyat per la seva inseparable banda, The Solar System. La nit es completarà amb la participació de diverses bandes internacionals, Dj's performances, teatre, visuals, dansa i escenografia.

L'astreAlpha Blondy s'ha guanyat la seva reputació com l'"enfant terrible" del reggae africà. Més de vint anys sobre els escenaris i gairebé una vintena de discos a les espatlles, el converteixen en el principal ambaixador del reggae re interpretat fora de les fronteres de Jamaica, no només pel so sinó també pel seu contingut. Lletres que van més enllà de la reivindicació, de l'ús de diferents llengües i que se sustenta en els valors del respecte, la justícia i la pau.

Et perdràs una ocasió tan extraordinària com aquesta de gaudir d'una nit de reggae i activitats vàries? Compra les entrades a Ticketmaster i assisteix en directe a l'Ibiza Roots Festival.

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Dimecres 20 de agost 2014 Ibiza Roots Festival
19:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.