Música a Herrera del Duque (Badajoz)

Entrades per India Martínez a Plaza de Toros

Descripció:

Ja pots adquirir entrades per al concert de India Martínez .

La d'India Martínez és una carrera marcada per la precocitat. Amb 11 anys actuava a escenaris flamencs amb el pseudònim de La Niña del Puerto, als 17 llençava el seu primer àlbum, Azulejos de lunares, i l'any 2011, amb només 26, li arribava la consagració artística amb Trece Verdades i la cançó Vencer el amor, que va estar durant més de 60 setmanes a la llista dels més venuts a Espanya. Una veu que corprèn i una subtil barreja de flamenc amb altres gèneres han tingut la culpa.

2013 marca l'hora del seu retorn. Després de la recopilació de versions Otras Verdades que va disparar la seva projecció internacional l'any 2012, torna la India Martínez més personal i íntima, la cantant que no només es deixa la pell a les interpretacions, sinó que aporta una gran part d'ella mateixa a un àlbum en el que recupera el protagonisme en la faceta compositiva. Es tracta de Camino de la buena suerte, en el que India ha tractat d'encendre la metxa del foc.

El creixement artístic l'ha conduït pel Camino de la buena suerte, on India emergeix com l'artista femenina del moment, una artista real, del carrer, que ha imposat la seva veu i el seu estil propi per tal de marcar distancies amb la resta.

El resultat és un treball que està ple de feminitat, talent, misteri, discreció, credibilitat, exotisme... A la base d'aquest conglomerat de músiques i experiències està el flamenc, "l'arrel de tot això", en paraules de l'artista cordovesa, que continua practicant el més pur estil del folklore andalús en diferents festivals.

Per tal de plasmar totes aquestes experiències al disc, India Martínez ha tornat a treballar amb els seus productors de referència, David Santisteban i Riki Rivera.

Troba les entrades per al concert de India Martínez .

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Divendres 15 de agost 2014 India Martínez
23:30 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.