Música

Entrades per als concerts de Sonata Arctica

Intèrprets : Sonata Arctica

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Sonata Arctica .

Sonata Arctica anuncien gira per al proper any, amb dues dates a Espanya. Els veurem el 5 de maig a la sala Bikini de Barcelona i el dia 6 a la sala Arena de Madrid. En l'any que celebren el 15 aniversari com a banda, Sonata Arctica busquen consolidar-se amb l'imminent nou disc com a una de las formacions més importants del metal actual.

Treball dur, una base sòlida i altes dosis d'innovación, aquesta és la clau de l'èxit dels finesos Sonata Arctica. Més de 600.000 àlbums venuts, tots ells discos d'or, des del clàssic del power metal “Ecliptica” (1999) fins al més progressiu “The Days Of Grays” editat el 2009. 2012 va suposar el retorn amb material nou, i un pas endavant en la seva carrera. El noviembre ens presentaven “Stones Grow Her Name”, en una gira que va passar per Europa, USA i que s'extenia el 2013 per Escandinàvia, Japó, Rússia i Llatino-Amèrica. Força metàlica, tonades insaciables, lletres fondes i balades emocionants, que van més enllà d'un simple disc de metal. En cadascun dels elements que formen els temes hi ha quelcom per a descobrirr, això és Sonata Arctica.

Pel 2014 ens espera un nou àlbum igira de presentació, tot apunta a que a partir de gener tindrem noticies sobre el que estan preparant i que veurà la llum el març. A més, en els propers concerts, la banda formada per Tony Kakko (veu i teclat), Elias Viljanen (guitarra), Henrik Klingenberg (teclat) i Tommy Portimo (bateria), ens presentarà el nou baixista, Pasi.

Afanya't i no et quedis sense entrades per als concerts de Sonata Arctica .

 

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.