Música

Entrades per als concerts de Romeo Santos

Intèrprets : Romeo Santos

Descripció:

Estan ja a la venda les entrades per al concert de Romeo Santos que torna a Espanya per continuar amb la gira de presentació del seu últim disc, Fórmula Vol. 2. El nord-americà, considerat el rei de la bachata i un dels quals ha contribuït a la seva popularització internacional, ha aconseguit en tres anys un gran èxit amb la seva proposta i diversos guardons com el Ascap, Billlboard.

Romeo Santos (el seu veritable nom és Anthony Santos) ja va aconseguir fama internacional amb el grup Aventura, que apostava en la seva música també per la bachata, i amb la qual va aconseguir situar-se en el top de les llistes de Billboard Latino i els charts d'Europa.

Després de separar-se de la banda, al 2011 Romeo Santos va iniciar la seva carrera en solitari publicant el seu primer treball, Formula, del qual el seu primer single, You, va ser tot un número 1 de la llista de cançons Hot Latin Songs.

Tres anys després ha editat Fórmula Vol. 2 amb Propuesta indecente com a primer senzill. En aquest nou disc ha comptat amb les col.laboracions de Marc Anthony al tema Yo también , amb Carlos Santana a Necio ft o Kevin Hart a Intro, Vol. 2 ft.

Dos treballs amb els quals Romeo Santos s'ha convertit en número u en les llistes de popularitat a tot el món. Per això la seva propera visita a Espanya és una gran oportunitat per veure al rei de la bachata en directe. Fes-te amb les entrades en aquesta mateixa web. No t'ho perdis.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions
Divendres 20 de març 2015 Toledo (Toledo) Plaza de Toros Romeo Santos
22:00 Veure la sessió
Dimecres 01 de abril 2015 Santiago de Compostela (A Coruña) Multiusos Fontes do Sar Romeo Santos
22:30 Veure la sessió
Dijous 02 de abril 2015 Alicante (Alicante/Alacant) Instituto Ferial Alicantina (IFA) Romeo Santos
20:00 Veure la sessió
Dijous 09 de abril 2015 Sevilla (Sevilla) Palacio de Deportes San Pablo Romeo Santos
21:30 Veure la sessió
Divendres 10 de abril 2015 Barakaldo (Vizcaya - Bizkaia) Bizkaia Arena - BEC Romeo Santos
22:00 Veure la sessió

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.