Música

Entrades per als concerts de Rammstein

Rammstein

Intèrprets : Rammstein

Descripció:

RAMMSTEIN CONFIRMEN GIRA ESPANYOLA A L'ABRIL DEL 2013

“Wir halten das Tempo” (‘mantenim el ritme’) serà el lema de Rammstein el 2013, un any que portarà la banda a ser els cap de cartell a Europa d'un bon número de festivals, a més de concerts en pavellons.

Aquests seran els primers concerts que farà el grup alemany a Espanya en tres anys, quan van ser els caps de cartell dels festivals estiuencs el 2010, yila primera gira que faran des de l'any 2009, quan van exhaurir les tres dates que van fer a Madrid, Barcelona i Bilbao

Per a aquesta ocasió, la banda repetirà les mateixes ciutats però en alguns casos, com el de , seran a recintes de major capacitat, per a satisfer una demanda que creix any rera any. Les dates definitives són: 14/04 Barcelona (Palau Sant Jordi), 19/04 Bilbao (BEC), 21/04 Madrid (Palacio de los Deportes).

Aquesta gira s'engloba dins del Made In Germany tour, títol de l'últim àlbum de la banda, que recopilava tots els grans èxits. La gira, en la qual fan un repàs als temes més populars de la seva trajectòria, porta en marxa des de novembre del 2011, i la versió del 2013, serà, a nivell visual, la més espectacular que mai hagin fet.

Des que es va iniciar la gira han vist a Rammstein 1.300.000 de persones de Mèxic, Estats Units, Austràlia, Canadà i Europa que s'han quedat boca-badatss amb l'espectacular show en directe de la banda. La maquinària Rammstein ha seguit funcionant sense parar i el 2013 no serà diferent. Promet ser una primavera calenta!

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions
Divendres, 19 d'abril Bilbao (Bilbao) Bizkaia Arena - BEC Rammstein
Començar la compra
Diumenge 21 d'abril Madrid (Madrid) Palacio de los Deportes Rammstein
Començar la compra

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2012 Ticketmaster. Tots els drets reservats.