Música

Entrades per als concerts de Quique González

Quique González

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de la gira de presentació "Delantera Mítica", de Quique González

Quique Gonzalez: primeres dates confirmades de la gira de presentació de "Delantera Mítica’

Fa uns dies es desvetllava la tracklist del nou disc de Quique González ‘Delantera mítica’ i s'avanáva que l'àlbum aniria acompanyat de la corresponent gira de presentació. Aquí les primeres dates confirmades de la gira.

El tour de presentació del novè trebanll de Quique passarà el mes de març per ciutats com Santiago de Compostela (22 de març, Sala Capitol) o Valladolid (23 de març, Laboratorio de las Artes). A l'abril ‘Delantera mítica’ es presentarà a Bilbao (13 d'abril, Sala BBK), Ciudad Real (19 d'abril, Zahora Majestic), València (20 d'abril, Sala Noise), Barcelona (26 d'abril, Arteria Teatro Paral•Lel) i Saragossa (27 d'abril, Teatro de las Esquinas).

El mes de maig estan confirmades les actuacions a Granada (dijous 2, Industrial Copera), Màlaga (divendres 3, Sala París 15), Cádiz (dissabte 4, Sala Anfiteatro Cádiz), Madrid (dissabte 11, Riviera), Córdoba (divendres 17, Sala Metrópolis) i Sevilla (dissabte 18, Sala Custom) i el mes de juny, de moment, podem avançar els concerts de Santander (dissabte 8, Escenario Santander) i Toledo (dissabte 15, Círculo del Arte).

Les entrades per a tots aquests concerts es troben ja a la venda. En tots els concerts Quique González estarà acompanyat de la seva banda per a presentar el nou treball que fa unes setmanes es grabava als estudis ‘Alex The Great’, de Nashville, de nou amb Brad Jones a la producció, com ja va passar amb ‘Daiquiri Blues’ el 2009.

El novè àlbum de la discografia de Quique sortirà a al llum el proper mes de febrer a través de Last Tour Records, el segell independent de l'agència de management, Last Tour International. ‘Delantera mítica’ sortirà a la venda en CD, vinil i format digital i comptarà amb onze temes inèdits.

No et perdis aquesta gira! i aconsegueix les entrades per als concerts de Quique González amb antelació.

Informació Addicional

  • Ajornat el concert de Vitoria-Gasteiz i nova data a Santiago de Compostela
    • Després de l'operació que se li ha practicat, Quique González evoluciona favorablemene del tall que va patir a la mà. No obstant, degut al temps de recuperació marcat per l'equip mèdic que l'atén, el concert de Vitoria-Gasteiz, programat pel proper 21 de febrer, ha hagut de ser ajornat al divendres 23 de maig.

      Aquelles persones que ja hagin comprat entrades per al concert de Vitoria-Gasteiz podran fer-la servir per a la nova data, tot i que els que desitgin retornar-la podran fer-ho a partir del dilluns 17 i fins al divendres 28 de febrer en els punts de venda on les van adquirir.adquiridas.

      Tanmateix, el concert a Santiago de Compostela, ajornat el passat cap de setmana a causa de l'accident i per al qual estaven totes les entrades venudes, tindrà lloc finalment el dissabte 3 de maig. Recordem que les entrades comprades seran vàlides per a la nova data. Aquelles persones que vulguin retornar-la podran fer-ho fins al proper 28 de febrer.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions
Dissabte 03 de maig 2014 Santiago de Compostela (A Coruña) Sala Capitol Quique González
22:00 Començar la compra
Divendres 23 de maig 2014 Vitoria - Gasteiz (Álava - Araba) Sala Jimmy Jazz Quique González
21:30 Començar la compra

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.