Música

Entrades per als concerts d'India Martínez

Intèrprets : India Martínez

Descripció:

Ja pots comprar les entrades per als concerts de India Martínez .

India Martínez es retroba a sí mateixa amb “Camino de la buena suerte”

La d'India Martínez és una carrera marcada per la precocitat. Amb 11 anys actuava en escenaris flamencs amb el pseudònim La Niña del Puerto, als 17 llançava el primer àlbum, Azulejos de lunares, i el 2011, amb només 26, li arribava la consagració artística amb Trece verdades i la cançó Vencer el amor, que va romandre durant més de 60 setmanes a la lista dels més venuts a Espanya. Una veu arrebatadora i una subtil barreja de flamenc amb altres músiques n'han tingut la culpa.

2013 marca l'hora del seu retorn. Després de la recopilació de versions Otras verdades que va disparar la seva projecció internacional el 2012, torna la India Martínez més personal i íntima, la cantant que no només es deixa la pell en les interpretacions, sinó que posa un enorme tros de sí mateixa en l'àlbum en el qual recupera el protagonisme en la composició. Es tracta de Camino de la buena suerte, un treball que ha vist la llum el 8 d'octubre i en el qual India ha tractat de prendre la metx del foc.

I el creixement artístic l'ha conduit pel Camino de la buena suerte, one India emergeix com l'artista femenina del moment, una artista real, del carrer, que ha imposat la veu i l'estil propi per a marcar distàncies amb la resta.

Troba les entrades per als concerts d'India Martínez .

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.