Música

Entrades per als concerts de Fito & Fitipaldis

Intèrprets : Fito & Fitipaldis

Descripció:

Fito & Fitipaldis anuncien la sortida del nou disc titolat “Huyendo conmigo de mí” i la gira de presentació per les principals ciutats del país.

El tour començarà el 15 de novembre al Palacio de los Deportes de Santander, tornant així al format de pavellons i recintes de gran aforament.

Fito & Fitipaldis
tornen a la carretera el proper mes de novembre i ho fan amb nou disc sota el braç, 'Huyendo conmigo de mi'. El nou àlbum de la banda, sisè d'estudi, sortirà a la venda el 28 d'octubre i el novembre el grup començarà una gira de presentació per tot el país. El tour arrancarà el 15 de novembre a Santander, al Palacio de los Deportes, i abans que acabi l'any passarà per Granada (21 novembre), Jerez (22 novembre) Valladolid (28 novembre), Salamanca (29 novembre) Gijón (5 desembre),Santiago de Compostela (6 desembre), Saragossa (12 desembre), Bilbao (13 desembre), Valencia (19 desembre), Barcelona (20 desembre) i Madrid (27 desembre).

“Huyendo conmigo de mí”, arriba una vegada més de la mà de Warner, discogràfica de l'artista. Incloent 10 noves cançons, gravades sota la producció de Carlos Raya a l'Estudio Uno de Colmenar Viejo i mesclats per Joe Blaney a Avatar Studios (Nova Iork). El mastering l'ha fet Bob Ludwig a Gateway Mastering (Portland). Per a aquest nou treball, com no podíia ser d'una altra manera, Fito Cabrales ha comptat amb la participació dels seus inseparables Fitipaldis: Carlos Raya (guitarres i pedal steel), Javier Alzola (saxo), Alejandro Climent “Boli” (baix), Dani Griffin (bateria) i Joserra Senperena (hammond, armonio i piano). El tema escollit com a primer single és el que porta per títol “Entre la espada y la pared” .

Aquest nou treball del grup arriba després de la publicació el passat mes de febrer de “En directo desde el Teatro Arriaga” i cinc anys després de la publicació de, "Antes de que cuente diez" (2009), amb el qual el grup va rebre el quàdruple disc de platí per les més de 280.000 còpies venudes, a més de convertir-se en número u de vendes durant quatre setmanes consecutives i obtenir els guardons a millor cançó (“Antes de que cuente diez”), millor àlbum rock i millor productor artístic, als Premis de la Música de 2010.

Amb el tour de presentació de “Huyendo conmigo de mí”, Fito & Fitipaldis recuperen el format de gira al que normalment ens tenen acostumats, tornant als pavellons i recintes de gran aforament amb els quals en anteriors gires com “Por la boca vive el pez” o “Antes de que cuente diez” van aconseguir convocar més d'un milió dues-centes mil persones.

Los Zigarros, una companyia de luxe en gira.
Durant tota la gira Fito & Fitipaldis estaran acompanyats pels Zigarros, tota una revelació dins del Rock & Roll en castellào. El junt de 2014 veia la llum el primer disc homònim i des d'aleshores, no han parat de passar coses. Una gira que no para de créixer, amb més de 100 concerts fins al moment, i amb tota la pinta de que acabaran duplicant la xifra fins al final de gira. Han passat per la majoria dels festivals de tot el país i han passejat un repertori sòlid i consolidat, el qual ja compta amb un gran número de seguidors.

Fito & Fitipaldis - Gira presentació “Huyendo conmigo de mí”.'
Novembre
Santander, Palacio de los Deportes – 15 de novembre
Granada, Palacio Municipal de Deportes - 21 de novembre
Jerez, Palacio Municipal de Deportes de Chapín - 22 de novembre
Valladolid, Pabellón Polideportivo Pisuerga - 28 de novembre
Salamanca, Multiusos Sanchez Paraíso - 29 de novembre

Desembre
Gijón, Palacio de Deportes de la Guía - 5 de desembre
Santiago de Compostela, Multiusos Fonte do Sar - 6 de desembre
Zaragoza, Pabellón Príncipe Felipe - 12 de desembre
Bilbao, BEC! - 13 de desembre
Valencia, Pabellón Fuente Sant Luis - 19 de desembre
Barcelona, Palau Sant Jordi - 20 de desembre
Madrid, Barclaycard Center (Palacio de Deportes) - 27 de desembre

Entrades a la venda el dijous, 4 de setembre.

Informació Addicional

 • Normativa d'accés al recinte
  • Madrid
   Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult.
   Els menors no podran accedir al recintw swnse el full de responsabilitat.
   Descarrega i imprimeix el Full de Responsabilitat.

   Barcelona
   Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte si van acompanyats de pare/mare o tutor legal.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.