Música

Entrades per a Alejandro Sanz

Intèrprets : Alejandro Sanz

Descripció:

Alejandro Sanz anuncia les primeres dates a Espanya de la gira “La Música no se toca”

Barcelona, Madrid, Sevilla, A Coruña, Màlaga, Granada i ordova seran les primeres ciutats en sortir a la venda.

Després de l'èxit de la gira a Mèxic, on va penjar el cartell de “no hi ha entrades” en tots els concerts fins i tot a l'estadi Foro Sol ambn més de 50.000 persones. Alejandro Sanz torna a Espanya per a presentar la gira “La música no se toca”. Amb un directe innovador en el plantejament escènic i de la mà de les últimes tecnologies, els assistents podran, gaudir d'un escenari viu i tridimensional, amb la música i el públic com a protagonistes de l'espectacle.

En aquest renovat i sorprenent directe, Alejandro Sanz repassarà els temes més emblemàtics de la seva carrera i estrenarà les cançons del seu disc més recent “La música no se toca”.

Publicat el passat 25 de setembre, el nou treball ja ha obtingut vendes demoledores: va debutar número 1 a 18 països, és Triple Disc de Platí a Espanya, Doble Disc de Platí a Colòmbia, Disc de Platí a Mèxic, Disc d'Or als Estats Units, Puerto Rico, Argentina i Veneçuela i continua en el top de les llistes dels més venuts.ás vendidos.

30 músics a l'escenari, cinc d'ells dones, més de 100.0000 vats de so, efectes lluminosos impactants i avantguardistes esperen el públic en la que serà la Gira de l'Any.

No et pots perdre la nova gira d'Alejandro Sanz: La música no se toca. Aconsegueix les entrades amb antelació.

Recorda que Alejandro Sanz estarà actuant el dimecres, 7 d'agost en el marc del Festival Castell de Peralada 2013.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.