Música

Entrades per als concerts de Tom Jones

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concierts de Tom Jones

Tom Jones torna a Madrid!

S'ha de veure Tom Jones en directe al menys una vegada a la vida.

Amb una carrera de 46 anys que ha sabut manejar com pocs artistes, Tom Jones ha aconseguit mantener la popularitat i prestigi com a artista de directe, però també ha sabut donar cintinuitat a la trajectòria discogràfica durant aquestes quatre dècades, aconseguint als 70 anys les millors crítiques de la seva carrera pels últims discos, especialment per 'Praise & Blame' editat el 2011, con el que la crítica mundial fue unánime.

Amb una potència vocal única, Tom Jones oferirà el el concert de Madrid el millor del seu repertori de sempre, des de Delilah hasta It's not unusual, What's New Pussycat o I'll Never fall in love again. Però també repassarà temes dels últims àlbums, el mencionat 'Praise & Blame' i 'Spirit in the room'.

El 2006 va ser nombrat Cavaller per sa Majestat la Reina d'Anglaterra, un honor que va agrair enormement i que va tenir l'oportunitat de tornar a celebrar el 2012 quan va actuar en la commemoració del Diamonds Jubilee de la Reina Isabel II a Buckingham Palace.

Altres fites d ela seva carrera inclouen el Brit Award com a artista masculí que més ha contribuit a la música, el Silver Clef per tota la seva carrera, el Hitmaker del Songwriter Hall of Fame nord-americà i el prestigiós Premi de la Música concedit per la indústria musical britànica, que va recollir el 2010.

Tom Jones és sens dubte, una llegenda viva. El seu show és incomparable a cap altre i traspassa èpoques, estils de música, edats, gèneres...Tom Jones sempre ha estat el que d'ell se sent: les cançons i el grandíssim poder de la seva veu.

Les entrades pel concert de Madrid es posaran a la venda el proper 14 de març a les 10:00h.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per al concert de Tom Jones amb antelació.

Informació Addicional

 • Ticketmaster Platinum
  • Icono_grupos

   Aconsegueix ara les millors entrades disponibles per a aquest espectacle. El preu el marca la demanda!
   Comprar entrades

 • Vip Packages
  • El proper 1 de juliol de 2014 Tom Jones actuarà al Palacio de los Deportes de Madrid. Us hi esperem per a viure una nit inoblidable.
   Amb els Il Divo VIP Packages viuràs de la millor manera possible aquest concert. Consulta'ls aquí:

   Premium Golden Ticket
   1 de juliol
   més informació
   Easy Golden Ticket
   1 de juliol
   més informació

    

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.